De bètaversie van de 3CX-app voor Android is nu te downloaden in de Google Play Store. Deze nieuwe bètaversie ondersteunt nu Android 14-apparaten. Daarnaast zijn enkele fixes uitgevoerd voor onderwerpen die op forums zijn gemeld. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze internal libraries bij te werken om de client up-to-date te houden. Lees verder voor meer informatie.

Probeer 3CX op de nieuwste Google Pixel 8

Nieuwste Android Beta ondersteunt Android 14

Probeer 3CX op de nieuwste Google Pixel 8

De nieuwe Google Pixel 8 wordt geleverd met Android 14. Probeer de nieuwste, volledig compatibele 3CX-bèta-app direct uit. We hebben de tijd genomen om onze internal libraries bij te werken om onze gebruikers het nieuwste en beste te bieden op het gebied van functionaliteit, gesprekskwaliteit en veiligheid. Met de release van Android 14 heeft de 3CX Android-client verbeteringen aangebracht in de Telecom API die een nog betere en betrouwbaardere communicatie-ervaring biedt. Apparaten die op Android 8 tot 13 draaien, kunnen nog steeds de nieuwe bètaversie van de app proberen.

Opmerking: In Android-versie 14 is een nieuwe toestemming voor volledig schermmeldingen geïntroduceerd. Nieuwe installaties van de app moeten deze toestemming inschakelen om oproepen vanaf het vergrendelscherm te kunnen beantwoorden, zonder de telefoon te hoeven ontgrendelen. Volg de wizard om deze toestemming in te schakelen. Bestaande gebruikers die updaten vanaf de vorige build van onze client, zouden deze toestemming standaard ingeschakeld moeten hebben.

Beheer van meerdere inkomende oproepen

We hebben verbeteringen aangebracht in het beheer van een inkomende 3CX-oproep tijdens een mobiel gesprek. Voorheen het gesprek geaccepteerd en werd de beltoon afgespeeld om de gebruiker van dit gesprek op de hoogte te stellen. We hebben uw feedback in overweging genomen en verbeteringen aangebracht op dit gebied. Elke inkomende oproep die volgt op je huidige verbonden oproep, wordt op een subtielere toon aan de gebruiker gemeld.

Overige Functies / Oplossingen

Verder zijn er verbeteringen aangebracht in de voicemails en recent activiteiten schermen van onze app. Hiermee wordt een ​​betere en snellere gebruikerservaring te geboden.

Probeer de Android Beta

Doe mee aan ons bètatestprogramma en probeer de nieuwste Android Beta-update! Download de app uit de Google Play Store en ga naar het Forum om ons te vertellen wat u ervan vindt. Bekijk het volledige changelog.