Licenties verlengd tot maart 2024 en verder.

In maart kondigden we aan dat alle 4SC FREE abonnementen gratis blijven tot 31 december 2024. Om hier gebruik van te maken moet er aan een aantal criteria worden voldaan. Licenties moeten correct geregistreerd zijn op naam en e-mailadres van de klant, ze moeten zijn uitgegeven vóór 1 januari 2023 en u moet upgraden naar versie 20. Lees verder voor meer over de laatste updates en welke stappen u kunt nemen als u dat nog niet hebt gedaan.

De Regels voor 4SC FREE

Een reminder over hoe u uw 4SC FREE houdt:

  • Eén abonnement per klantaccount.
  • Elk account moet geregistreerd zijn met een uniek e-mailadres.
  • De licentie en het klantaccount moeten hetzelfde e-mailadres hebben.

Nieuwe Verlengingsdatum voor Correct Geregistreerde Licenties

Correct geregistreerde 4SC FREE abonnementen zijn verlengd tot 2 januari 2024. We verlengen dit nu tot maart 2024. Meer goed nieuws, we hebben ook onze checker gedraaid. Dus als u correct geregistreerd bent, is de pop-up banner verwijderd van uw Web Client.

Wat gebeurt er na maart 2024?

We verlengen correct geregistreerde 4SC FREE licenties tot eind 2024, zolang ze zijn geüpgraded naar Versie 20. Let op de nieuwe vereisten en de laatste upgrade-informatie:

Aflopen van Onjuist Geregistreerde Abonnementen

Incorrecte registratie

Onjuist geregistreerde 4SC FREE abonnementen zullen vervallen op 31 december 2023. Als u er niet zeker van bent, zie hoe u een 3CX FREE account moet registreren en volg de instructies. De pop-up melding wordt getoond in uw web client totdat wij onze checker draaien. Dit gebeurt ongeveer eens per maand.

De genoemde voordelen gelden als u uw 4SC FREE juist registreert vóór de vervaldatum. U krijgt hiermee een verlenging tot maart 2024.  Om uw 4SC FREE te verlengen tot eind 2024, moet u óók upgraden naar Versie 20.

Bent u in het bezit van een 4SC FREE maar is deze niet geregistreerd met uw bedrijfsgegevens, dan kunt u deze gegevens niet zelf aanpassen. Neem contact op met uw 3CX Partner om het eigendom van uw 4SC FREE over te zetten.

4SC FREE Abonnementen Toegewezen aan Partners

De deadline voor het juist registreren van 4SC FREE abonnementen die zijn gelinked aan partners, is verschoven van 1 september naar het einde van dit jaar.

Aanvullend op de genoemde regels, mogen 4SC FREE abonnementen niet geregistreerd worden op Partners e-mail domein. Heeft u als partner een 4SC FREE van een klant op uw eigen domein geregistreerd, zorg er dan voor dat u het eigendom overzet vóór 31 december 2023. Als alternatief kunt u ze ook upgraden naar een betaalde versie.

Wanneer u 4SC FREE abonnementen correct registreert, zult u ze moeten upgrade naar V20 vóór maart 2024.

Het maximum aantal juist geregistreerde 4SC FREE abonnementen per Partner Account ziet u hieronder.

Partner Level Aantal FREE Abonnementen
Bronze 5
Silver 25
Gold 50
Platinum 100
Titanium 150

Wat gebeurt er met 3CX 4SC abonnementen die vervallen op 31 december 2023?

Wanneer u deze abonnomenten niet juist registreert zullen ze op 31 december vervallen. U kunt hiervoor wel nieuwe 3CX SMB installeren, hosted en gemanaged door 3CX.

Blijf op de hoogte

Volg ons op X en LinkedIn en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen