De ‘Big Why’ van 3CX

3CX wil uitgroeien tot een van de grootste leveranciers van UC-oplossingen.Simon Sinek zei het al: ‘It starts with why’. Bedrijven die weten WAAROM zij doen wat ze doen, hebben doorgaans meer focus en zijn daardoor succesvoller. Bij 3CX weten we als geen ander waarom wij op aarde zijn: bedrijven succesvoller maken door state of the art Unified Communications – en samenwerkingsoplossingen, ongeacht de grootte van bedrijf of budget.

De gevestigde merken in telecom en Unified Communications hebben een sterke greep op hun klanten. Deze merken hebben contracten en gepatenteerde producten en kunnen hierdoor de prijzen vragen die ze zelf willen. En deze zijn hoog. 3CX wil juist het tegenovergestelde: vrijheid voor klanten en oplossingen voor een faire prijs.

3CX wil een alternatief bieden: kosteneffectieve, allesomvattende Unified Communications oplossingen. Wij willen werken aan open source software om de technologie vooruit te helpen en te werken aan vooruitgang in de industrie. En dus niet alleen voor ons eigen hachje. Ons uiteindelijke doel is de UC-wereld over te nemen en uit te groeien tot een van de grootste leveranciers van UC-oplossingen op de hele markt.

Vooral van belang is wat dit oplevert voor onze klanten, want hun behoeften staan voorop. Ten eerste bieden we UC-oplossingen van zeer hoge kwaliteit. We bieden een supportteam en partners die onze klanten tevreden houden en zorgen dat zij efficiënt kunnen werken. Met onze systemen is het mogelijk om over de hele wereld te reizen en nog steeds samen met je collega’s te werken aan projecten. Het is mogelijk om in elke omgeving gebruik te maken van deze systemen en dat verhoogt de productiviteit. Wij geven bedrijven op een laagdrempelige manier toegang tot communicatie op bedrijfsniveau, ongeacht de grootte of het budget van het bedrijf.

Om dit allemaal te bewerkstelligen, is het zeer van belang dat wij geloven in onze filosofie. Waar wij echt in geloven? Wij zijn van mening dat Unified Communications een meer geïntegreerd werkend team moet creëren, zodat de onderlinge samenwerking beter gaat. Wij geloven dat open source de drijvende motor is voor echte innovatie in UC en dat men hier vol op moet inzetten. Wij vinden dat onze klanten volledig de vrije keuze moeten kunnen maken over hun eigen UC-oplossing. Zij zijn uiteindelijk de baas over welke software of hardware zij installeren.

Door constant te innoveren met een team van developers over heel de wereld proberen we alle bovenstaande doelen te behalen. Zo willen we met onze producten een community creëren, die communicatie makkelijker maakt. We gaan daarom vaak op pad en spreken veel met onze klanten. Als wij weten wat hun vraag is, kunnen wij namelijk gemakkelijker met oplossingen komen.

Het begint met ‘Waarom’.

By |July 10th, 2018|0 Comments

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express