3CX wil de geaccepteerde standaard in de markt doorbreken.Ondanks dat we al een flinke tijd actief zijn in de telecommarkt, ziet 3CX zichzelf nog steeds als challenger van de gevestigde orde. Met innovatieve oplossingen willen we disruptief zijn. Niet als doel op zich, maar om de gebruiker van telecomoplossingen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

3CX is anders dan de andere spelers in de markt van Unified Communications. Wij zetten ons af tegen de gevestigde orde, omdat wij vinden dat het vaak anders kan: slimmer, makkelijker en goedkoper. We laten graag zien dat we de geaccepteerde standaard in de markt doorbreken. Wij zien hierin geen barrières, alleen maar kansen. Met onze service willen wij op meerdere vlakken uitblinken. Daarom vind je hieronder de zes redenen waarin 3CX zich onderscheidt ten opzichte van de rest.

Reden #1
3CX brengt niets in rekening voor het toevoegen van functies aan het product, de IP PBX 3CX Phone System. Alle functies zijn standaard in de verschillende versies.

Reden #2
We bieden gratis licenties van één jaar aan nieuwe klanten om hen te laten zien hoe hun mobiliteit en productiviteit het best verbeterd wordt door onze Unified Communications oplossingen. Als je wilt, kun je als bedrijf gratis testen.

Reden #3
Onze telecom-oplossingen hebben heel weinig onderhoud nodig, daar zijn ze speciaal op ontworpen. Wij willen niet dat onze klanten hun tijd verspillen aan het oplossen van complexe problemen. In die tijd kun je ook belangrijkere dingen doen.

Reden #4
3CX Phone System kan in zeer korte tijd geïmplementeerd worden. Het is dusdanig gemakkelijk dat het zelfs binnen aan paar uur operationeel is. Hoe makkelijk kan het zijn?

Reden #5
Onze prijsstelling is anders en geeft ons een flinke voorsprong op de concurrentie. Onze jaarlijkse kosten zijn over het algemeen minder dan de maandelijkse kosten van andere spelers.

Reden #6
3CX kan worden gebruikt op computers, bureautelefoons en smartphones. Samenwerking vereist geen specifieke applicaties of andere rompslomp. What you see is what you get!