Motto Communications biedt 3CX als Hosted PBX aan voor Nederlandse Business PartnersWe kijken reikhalzend uit naar de trainingen die we op verschillende locaties overal ter wereld hebben ingepland. In Nederland organiseert Motto Communications twee workshops, op 23 en 30 november.

Ze vinden plaats in het hoofdkantoor van Motto: Beersdalweg 104, 6412 PE in Heerlen. Tijdens beide trainingsdagen komen zowel Basic als Intermediate aspecten van 3CX aan bod.

De trainingen zijn gratis bij te wonen door zowel nieuwe als bestaande 3CX-partners en draaien met name om pre-sales en technische ondersteuning. De workshops bieden u de kennis en vaardigheden die u nodig hebt voor de verkoop, de implementatie en het beheer van 3CX. Ook vormen ze een goede voorbereiding op de certificatie-examens van de 3CX Academy. Bovendien komt u alles te weten over de nieuwste functies en verbeteringen en kunt u uw bestaande kennis nog eens opfrissen.

De trainingen beslaan de installatie de 3CX, implementatie van de clients, routering van inkomende en uitgaande oproepen, PSTN-gateways, externe extensies, probleemoplossing en 3CX WebMeeting.

Meer informatie, waaronder het volledige programma, locatie en tijden, alsook een registratieformulier zijn beschikbaar via de onderstaande koppelingen:

3CX-producttraining – donderdag 23 november 2017 – Heerlen

3CX Advanced-producttraining – donderdag 30 november 2017 – Heerlen

We raden u aan zo snel mogelijk te reserveren om teleurstelling te voorkomen!