De Nederlandse VoIP-provider KeenSystems wordt ondersteund door 3CX v15.5.We hebben goed nieuws voor onze Nederlandse klanten en partners: er is een nieuwe Nederlandse VoIP-provider toegevoegd aan 3CX v15.5, update 2. Dat betekent dat u nu uit nog meer SIP-trunks kunt kiezen!

De nieuwe VoIP-provider is KeenSystems, een Nederlands telecombedrijf dat zijn telefoniediensten sinds 2004 aanbiedt. KeenSystems maakt gebruik van hoogwaardige systemen en biedt zijn klanten automatisering, onafhankelijkheid, flexibiliteit en complete controle over hun producten en diensten.

Configuratie van KeenSystems met 3CX is een fluitje van een cent dankzij onze voorgeconfigureerde sjabloon. Meld u aan bij de beheerconsole, ga naar het knooppunt SIP-trunks, selecteer Nederland en KeenSystems, en vul de gevraagde informatie in. U kunt in no time aan de slag.

Let op: voor de SIP-trunk van KeenSystems hebt u 3CX v15.5 update 2 of hoger nodig. We adviseren u altijd de nieuwste versie van 3CX te gebruiken, zodat u verzekerd bent van compatibiliteit.