Neem de controle over uw IP-telefooncentrale - 3CX

3CX op Linux – Volledige functionaliteit op Linux

De Linux-versie van 3CX biedt nu dezelfde functies als de bekroonde Windows-versie en maakt de telefooncentrale nog geschikter voor de cloud.

Bij de Linux-versie hebt u drie verschillende implementatiemogelijkheden: Windows, Linux en Cloud – de keuze is aan u! Of u nu van plan bent uw Asterisk®* telefooncentrale te vervangen of op zoek bent naar een alternatief voor open source dat u naast Linux kunt gebruiken: 3CX is de oplossing!

Uw Linux-telefooncentrale in de cloud

Met de Linux-versie kunt u de 3CX-telefooncentrale eenvoudig hosten in de cloud. Host 3CX op een van de vele Linux VPS-instances (met OpenStackCloud) bij toonaangevende hostingproviders zoals OVH voor nog geen $3 per maand of gratis met Google Cloud. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Uw Linux-telefooncentrale in de cloud
Geautomatiseerd installatieproces met ISO-bestand

ISO voor 3CX op Linux

Bent u niet bekend met Linux of Debian, installeer 3CX dan vanaf een ISO-bestand. In dat geval installeert 3CX eerst Debian 9 Stretch voor u met de juiste opties, en daarna wordt de 3CX-telefooncentrale geïnstalleerd. In tegenstelling tot een Asterisk® telefooncentrale verzorgt 3CX de complete installatie voor u en profiteert u bovendien van optimale beveiliging.

  • Geautomatiseerd installatieproces

  • Debian 9
  • Download het ISO-bestand hier

Open-platform voor ultieme flexibiliteit

3CX is een volledig aanpasbaar systeem dat u naar eigen wens kunt implementeren, waar u maar wilt. U hebt geen dure apparatuur nodig en u kunt zelf kiezen welke IP-telefoons, SIP-trunks en integraties u wilt gebruiken. 3CX is een betaalbare, probleemloze oplossing.

* Asterisk® is een geregistreerd handelsmerk van Sangoma Technologies. Dit handelsmerk is niet gelieerd aan 3CX of de producten en websites van 3CX. Sangoma Technologies is niet de bron van de hier aanbevolen producten/diensten en sponsort of bekrachtigt deze producten/diensten niet. 3CX is niet gelieerd aan en wordt niet gesponsord door Sangoma Technologies. Alle product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken™ of gedeponeerde® handelsmerken van de respectieve eigenaren. Gebruik van deze namen impliceert geen affiliatie met deze namen of bekrachtiging ervan.

3CX is de beste keus voor prijs- prestatie verhouding. Met dit telefoon systeem kunt u bijna elke configuratie creëren die u nodig hebt, van een interactieve stem tot een complex systeem van gepersonaliseerde gesprek mogelijkheden.

Kaspars Bergs, Departement Manager Infrastructuur, 4Finance

Bekijk andere 3CX-functies

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express