Recente Inhoud door greon

  1. G

    Doorverbinden na ruggespraak lukt niet

    Ha Paul, Ik begrijp je opmerking niet. Dat ik wát mag doen? Voor de hierboven vermelde oplossing heb ik geen admin-rechten nodig. Dat kan iedere gebruiker toepassen. Overigens lijkt het probleem opgelost. We ondervinden er geen last meer van.
  2. G

    Doorverbinden na ruggespraak lukt niet

    Inmiddels via het internationale forum begrepen dat dit probleem eenvoudig opgelost kan worden. Na ruggenspraak met je collega, dient het symbool met de 2 gekruiste, naar rechts wijzende pijlen te verschijnen. Als dit niet gebeurt en je ziet nog steeds de naar boven wijzende pijl, klik dan op...
  3. G

    Doorverbinden na ruggespraak lukt niet

    Als ik een extern telefoontje binnenkrijg en moet doorverbinden naar een collega, dan kies ik voor het icoon Doorverbinden (pijl naar boven wijzend), kies de betreffende collega, kies vervolgens voor ruggespraak en als ik akkoord heb van de collega kies ik opnieuw voor Doorverbinden (dubbele...
  4. G

    Kleur statusaanduiding

    De kleuraanduiding voor de status Do not disturb en Business Trip lijken erg veel op elkaar. Dat is niet handig als je in 1 oogslag wilt bekijken wat de status van alle medewerkers is. Is het mogelijk om bv. voor Business Trip een geheel andere kleur te kiezen, zoals blauw?
Gebruik 3CX – Helemaal gratis!

Koppel uw team en klanten Telefooncentrale Live Chat Videoconferenties

Hosted of in eigen beheer. Tot 10 gebruikers blijvend gratis. Geen creditcard vereist. Probeer zonder risico’s.

3CX
Er is al een 3CX-account met dit e-mailadres. U wordt doorgestuurd naar het klantenportaal, waar u zich kunt aanmelden of uw wachtwoord kunt resetten.