We hebben goed nieuws! Onze 3CX-forum is nu ook beschikbaar in het Nederlands!

Status
Niet open voor verdere reacties.

PatrickO_3CX

Medewerker
Moderator
Lid geworden
21 jan 2021
Berichten
20
We hebben goed nieuws! De toegang tot onze 3CX-forum groepen is uitgebreid, onder andere naar het Nederlands. Dit is een geweldige kans voor partners en de hele 3CX community om informatie uit te wisselen, te discussiëren en nieuwe ideeën op te doen.

Onze interactieve forums hebben al bewezen een geweldig hulpmiddel te zijn voor levendige discussies en aanbevelingen. In 2021 willen we deze optie uitbreiden naar onze Benelux partners.
Hier kunnen jullie een brede waaier aan advies vinden, gaande van gebruikslicenties, oplossingen, strategieën, tarieven, tot tips in verband met klantinstallaties en verkoop. De adviezen en aanbevelingen komen van gepassioneerde 3CX Partners en distributeurs van 3CX die hun kennis willen delen.

De inhoud wordt bepaald door de community, wat resulteert in een schat aan informatie voor de gebruikers. Wanneer u maar wil, kunt u vragen stellen aan de community, advies inwinnen bij andere partners en distributeurs, alsook bij 3CX, of een discussie voeren over de meest populaire onderwerpen van de dag! Het is aan U. Laten we samen een fantastisch team vormen!
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Reacties: Sabra and Rowdy
Status
Niet open voor verdere reacties.

Aan de slag - Beheerders

Forum statistieken

Topics
21.310
Berichten
107.196
Leden
70.480
Nieuwste Lid
JSchneider
Gebruik 3CX – Helemaal gratis!

Koppel uw team en klanten Telefooncentrale Live Chat Videoconferenties

Hosted of in eigen beheer. Tot 10 gebruikers blijvend gratis. Geen creditcard vereist. Probeer zonder risico’s.

3CX
Er is al een 3CX-account met dit e-mailadres. U wordt doorgestuurd naar het klantenportaal, waar u zich kunt aanmelden of uw wachtwoord kunt resetten.