Geïntegreerd, Gratis Web Conferencing

Geïntegreerd, Gratis Web Conferencing

3CX geïntegreerde video conferencing oplossing stelt bedrijven in staat om tijd en geld te besparen door het organiseren van virtuele vergaderingen, terwijl u geniet van de voordelen van face-to-face communicatie.

Web conferenties kunnen eenvoudig worden gestart door middel van de de 3CX client met een paar muisklikken. Web conferencing kan worden gebruikt voor een breed scala aan alledaagse communicatie behoeften om de productiviteit en de efficiëntie te verhogen.

Eenvoudige “web conferencing” met WebRTC

3CX maakt gebruik van de revolutionaire WebRTC-technologie van Google, waarmee zowel video- als spraakcommunicatie mogelijk is via de internetbrowser. Op deze manier kunnen gebruikers direct deelnemen aan vergaderingen zonder extra software of plug-ins te hoeven downloaden.

 • Clientloos

 • Snel vergaderen met één klik

 • Samenwerking tussen VoIP en video

 • Bandbreedtebeheer en -controle

Integrated Web Conferencing
Geïntegreerd met 3CX – gratis voor maximaal 250 deelnemers

Video conferencing voor iedereen

Door de betaalbare prijsstelling kunnen ondernemingen, zowel groot als klein, profiteren van video conferencing als een geavanceerde online meeting tool. Vermijd het betalen van een maandelijkse vergoeding per gebruiker en implementer open standard software voor een kosten effectieve oplossing. Een ongelimiteerd aantal gebruikers betekent dat inefficient en onprofessioneel delen van accounts niet meer voorkomt.

 • Prijs op basis van aantal gebruikers, niet per licentie

 • Ongelimiteerd aantal gebruikers bij ieder pakket

 • Een lage jaarlijkse vergoeding, geen kosten per maand

 • Geïntegreerd met 3CX – gratis voor maximaal 250 deelnemers

Geavanceerde opties voor optimale samenwerking

Met de uitgebreide opties en gebruiksvriendelijkheid optimaliseert 3CX WebMeeting de productiviteit van en onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers, terwijl de WebRTC integratie en web-based functionaliteiten een grote mate van gebruiksvriendelijkheid waarborgen. Gebruikers kunnen deelnemen aan een meeting zonder dat zij moeten inloggen en de eenvoudige setup van ad hoc vergaderingen maakt de lancering van conferenties gemakkelijk voor zowel de deelnemers als de organisatoren.

 • Web conferencing zonder plugins en downloads

 • Hulp op afstand voor snelle en eenvoudige probleemoplossing

 • Powerpoints en PDF’s vooraf uploaden voor optimaal gemak

 • Eenvoudig te gebruiken polling tool om feedback te genereren

Web conferencing - Geavanceerde opties
Magnolia Bank Logo

3CX WebMeeting is makkelijk te implementeren en eenvoudig in gebruik. Het verhoogt de efficiëntie van onze organisatie door de mogelijkheid te kunnen vergaderen op aanvraag (on demand), op elk moment. Het belangrijkste voordeel van deze oplossing is de schaalbaarheid van onze grote organisatie. 3CX WebMeeting staat ons toe om alle afdelingen de mogelijkheid te bieden om vergaderingen te plannen naar hun specifieke behoeften zonder gehinderd te worden door beperkende gebruikers limieten.

Geremy Farmer, Informatie Technologie Coördinator, Magnolia Bank

Bekijk andere 3CX-functies

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express