Inleidende video’s

3CX zit boordevol geavanceerde Unified Communications-functies voor een verhoogde productiviteit en mobiliteit. De geïntegreerde clients voor Windows en Mac, de webclient en smartphone-clients voor iOS en Android bevatten alle functies die gebruikers nodig hebben om efficiënt te werken. Click2Call, eenvoudig doorschakelen, audio- en webconferenties opzetten met één klik, een geïntegreerd wallboard en switchboard en nog veel, veel meer. In onze korte video’s ziet u hoe gebruiksvriendelijk 3CX is en wat u nu allemaal mist!

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor stapsgewijze uitleg over het gebruik van 3CX en alle functies. Voor IT-beheerders die 3CX beheren voor een bedrijf hebben we de beheerdershandleiding.

3CX-webinars en -evenementen

De gratis 3CX-webinars zijn de ideale manier voor resellers en gebruikers om te leren hoe ze 3CX kunnen configureren, gebruiken en beheren. Bekijk onze aanstaande webinars en vergeet niet u aan te melden voor de webinar van uw keuze. Is uw gewenste webinar vol? Geen zorgen, we organiseren er snel meer.

Trainingsvideo’s

De gratis 3CX Academy is toegankelijk voor iedereen die meer wil leren over het gebruiken of verkopen van 3CX. U leert alles wat er te leren valt en krijgt alle middelen die u nodig heeft voor implementatie, beheer en ondersteuning. De 3CX Academy heeft drie niveaus: Basic, Intermediate en Advanced. Elk niveau wordt afgesloten met een test en na succesvolle afronding ontvangt u het bijbehorende certificaat.

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express