3CX leren gebruiken

Trainingsvideo's - 3CX Academy

Inleidende video’s


3CX zit boordevol geavanceerde Unified Communications-functies voor een verhoogde productiviteit en mobiliteit. De geïntegreerde clients voor Windows en Mac, de webclient en smartphone-clients voor iOS en Android bevatten alle functies die gebruikers nodig hebben om efficiënt te werken. Click2Call, eenvoudig doorschakelen, audio- en webconferenties opzetten met één klik, een geïntegreerd wallboard en switchboard en nog veel, veel meer. In onze korte video’s ziet u hoe gebruiksvriendelijk 3CX is en wat u nu allemaal mist!

 

 

 

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor stapsgewijze uitleg over het gebruik van 3CX en alle functies. Voor IT-beheerders die 3CX beheren voor een bedrijf hebben we de beheerdershandleiding.

3CX-webinars en -evenementen

3CX-webinars en -evenementen


De gratis 3CX-webinars zijn de ideale manier voor resellers en gebruikers om te leren hoe ze 3CX kunnen configureren, gebruiken en beheren. Bekijk onze aanstaande webinars en vergeet niet u aan te melden voor de webinar van uw keuze. Is uw gewenste webinar vol? Geen zorgen, we organiseren er snel meer.

Trainingsvideo's - 3CX Academy

Trainingsvideo’s


De gratis 3CX Academy is toegankelijk voor iedereen die meer wil leren over het gebruiken of verkopen van 3CX. U leert alles wat er te leren valt en krijgt alle middelen die u nodig heeft voor implementatie, beheer en ondersteuning. De 3CX Academy heeft drie niveaus: Basic, Intermediate en Advanced. Elk niveau wordt afgesloten met een test en na succesvolle afronding ontvangt u het bijbehorende certificaat.