Verlaag uw communicatie- en reiskosten met 3CX

Geen server? Configureer zelf de hardware voor uw 3CX-telefooncentrale

Less is more! Zeker als het aankomt op de hardware voor uw 3CX-telefooncentrale. Een mini-pc is het ideale alternatief voor kleinere ondernemingen die geen server voor 3CX hebben.

Betaalbaar, eenvoudig te configureren en te beheren zonder in te moeten leveren op effectiviteit en betrouwbaarheid! Klein maar fijn!

Waarom een mini-pc voor uw telefooncentrale?

Een mini-pc is een uitstekend, betaalbaar alternatief voor kleinere kantoren die niet beschikken over een speciale server voor 3CX. Deze kleine pc’s zijn al verkrijgbaar vanaf €200 en zijn een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor telefooncentrales die draaien op een eigen besturingssysteem en daardoor moeilijk te beheren en te upgraden zijn.

  • Verkrijgbaar vanaf slechts $200

  • Geen extra ruimte nodig; ideaal voor kleine kantoren

  • Laag energieverbruik; 60% minder dan desktopcomputers

  • Genereert een minimum aan geluid en warmte

3CX Beheerconsole
mini-pc voor een telefooncentrale

Welke mini-pc voor een telefooncentrale?

Kies een mini-pc van toonaangevende merken, zoals Intel NUC, Shuttle XPC Nano en Gigabyte BRIX. Ze zijn overal ter wereld verkrijgbaar, met lokale ondersteuning en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Houd in ieder geval rekening met de volgende specificaties:

  • Intel-chipset

  • Intel Celeron N3050/N3855 of hoger

  • RAM: 4 Gigabyte

  • Bekijk de volledige lijst met geteste modellen

Hoe kunt u uw mini-pc gebruiken voor uw centrale?

Het is een fluitje van een cent om met 3CX en een mini-pc een volwaardige IP-telefooncentrale te creëren. Download de nieuwste 3CX ISO, kopieer deze naar een USB-stick en voer het installatieprogramma uit. Raadpleeg onze stapsgewijze handleiding voor meer informatie. Hierna beschikt u over een Linux-telefooncentrale op een mainstream besturingssysteem, Debian 8, naadloos beheerd door 3CX.

mini-pc gebruiken voor uw centrale

Als snelgroeiend bedrijf in een net zo snel groeiende technologische omgeving hadden we behoefte aan één compleet systeem dat flexibel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk én krachtig was. Ons oude systeem bestond uit allerlei losse onderdelen en was niet flexibel, moeilijk te configureren en ontzettend onbetrouwbaar, om het zacht uit te drukken. Gelukkig voldoet het 3CX-systeem aan al onze wensen, en meer! Bedankt, 3CX!

Derick Mulder, IT-manager, SAC Trucks

Bekijk andere 3CX-functies

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express