Download uw gratis IP-telefooncentrale vandaag nog.

Probeer de VoIP IP-telefooncentrale van 3CX gratis in de cloud of lokaal geïnstalleerd.

Probeer de gratis 3CX VoIP-telefooncentrale: de veiligste en eenvoudig te beheren VoIP PBX op softwarebasis. De licentie voor uw gratis telefooncentrale is inclusief drie maanden gratis hosting op Google Cloud, een onbeperkt aantal extensies, gratis webconferentiedeelnemers en een compleet functiepakket voor unified communications. Lokaal op Windows of Linux of in de cloud te gebruiken.

Naast geavanceerde UC-functionaliteit met functies zoals aanwezigheid, instant messaging en spraak/fax naar e-mail, heeft 3CX een geïntegreerde callcentermodule met gespreksopnamen, gespreksrapporten, wachtrijen en meer. U hoeft dus geen add-ons of uitbreidingen aan te schaffen!

  • Gehost door 3CX – drie maanden gratis hosting

  • OF host zelf – op uw eigen cloudaccount

  • Lokaal: op Windows of Linux

  • Zero admin – geautomatiseerde beheerderstaken

  • Veiligste telefooncentrale verkrijgbaar

  • WebRTC-webconferenties

  • Mobiliteit: clients voor Android, iOS, Windows en Mac

Geef 3CX toestemming om contact met u op te nemen!
U bent een:

Aan de slag? Vul het formulier in; u ontvangt daarna een e-mail met uw licentiesleutel en instructies voor de implementatie. Probeer de gratis 3CX VoIP-telefooncentrale en upgrade daarna eenvoudig naar een betaalde versie voor nog meer functies en voordelen.

Opmerking: Voer de juiste gegevens in. U moet uw e-mailadres verifiëren; daarna ontvangt u de licentiesleutel voor uw gratis telefooncentrale.

Voor drie maanden gratis gebruik dient u de telefooncentrale daadwerkelijk te gebruiken. Als er per maand minder dan 5 telefoongesprekken worden gevoerd via de telefooncentrale, behoudt 3CX zich het recht voor de telefooncentrale te verwijderen en zo resources te besparen. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u 3CX in het verleden hebt gedownload en u al beschikt over een licentiesleutel, komt u niet in aanmerking voor drie maanden gratis hosting.