Uw gratis zakelijke telefooncentrale.

Probeer de zakelijke telefooncentrale van 3CX gratis op Google, OVH of lokaal

Met de gratis versie van de zakelijke VoIP-telefooncentrale van 3CX profiteert u nu drie maanden lang van gratis hosting op Google Cloud. De gratis zakelijke telefooncentrale van 3CX is inclusief gratis deelnemers aan webconferenties en een onbeperkt aantal extensies. U kunt zelfs uw eigen SIP-trunk gebruiken en hoeft dus geen nieuwe SIP-trunk te configureren. Gebruik uw gratis zakelijke telefooncentrale lokaal geïnstalleerd op Windows of Linux, of in de cloud.

3CX biedt niet alleen geavanceerde UC-functionaliteit, maar ook een uitgebreide callcenteroplossing, met wachtrijen, gespreksopnamen, gespreksrapporten en nog veel meer, zodat uw bedrijf de klantenservice kan optimaliseren.

  • Gehost door 3CX – drie maanden gratis

  • OF host zelf – op uw eigen cloudaccount

  • Lokaal: op Windows of Linux

  • Zero admin – geautomatiseerde beheerderstaken

  • Veiligste telefooncentrale verkrijgbaar

  • WebRTC-webconferenties

  • Mobiliteit: clients voor Android, iOS, Windows en Mac

Geef 3CX toestemming om contact met u op te nemen!
U bent een:

Waar te beginnen? Vul het formulier in; u ontvangt daarna een e-mail met uw licentiesleutel en instructies voor de implementatie.

Opmerking: Voer de juiste gegevens in. U moet uw e-mailadres verifiëren; daarna ontvangt u de licentiesleutel voor uw gratis VoIP-telefooncentrale.

Voor drie maanden gratis gebruik dient u de telefooncentrale daadwerkelijk te gebruiken. Als er per maand minder dan 5 telefoongesprekken worden gevoerd via de telefooncentrale, behoudt 3CX zich het recht voor de telefooncentrale te verwijderen en zo resources te besparen. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten. Als u 3CX in het verleden hebt gedownload en u al beschikt over een licentiesleutel, komt u niet in aanmerking voor drie maanden gratis hosting.