Verlaag uw communicatie- en reiskosten met 3CX

3CX-telefooncentrale in de cloud: verkoop of host zelf en verlaag uw kosten

De vraag naar telefooncentrales in de cloud groeit. Een virtuele telefooncentrale is interessant voor kleine ondernemers maar heeft zijn prijs: traditionele centrales in de cloud bieden slechts basisfuctionaliteit en draaien op servers met andere centrales; de providers hebben de controle en over de telefooncentrale en uw gegevens. U zit vast aan specifieke hardware voor IP-telefoons en SIP-trunks, met hoge kosten. Overstappen is lastig.

3CX  is een telefooncentrale die u zelf kunt hosten in de cloud als zelfstandige instance, bij uw gewenste cloudprovider, zodat u de volledige controle hebt over uw centrale en gegevens. Geen afgeslankte telefooncentrale met basisfunctionaliteit maar een volledig gevirtualiseerde instance met geavanceerde functies. Gebruik een telefooncentrale in de cloud zonder in te moeten leveren op functionaliteit.

Host zelf en behoud de controle

Met de 3CX-telefooncentrale in de cloud kunnen klanten en resellers zelf hun centrale hosten bij de gewenste VPS-cloudprovider – u behoudt dus de volledige controle en bent volledig vrij in uw keuzes:

 • Klant of reseller behoudt totale controle over de telefooncentrale

 • Resources en gegevens worden niet gedeeld met andere centrales

 • Vrije keuze: kies uw gewenste SIP-trunkprovider.

 • Host zelf of kies voor managed hosting bij onze hostingpartners

Zelf hosten uw IP telefooncentrale bij Google, Amazon, Microsoft Azure, OVH, 1&1
Eenvoudig te installeren en te beheren - telefooncentrale linux cloud

Kies zelf en verlaag de kosten

Bij veel telefooncentrales betaalt u al snel 20 euro per extensie, per maand, en zit u vast aan hogere tarieven of langetermijncontracten. 3CX werkt anders. U kiest zelf uw cloudprovider en SIP-trunks, en kunt daarmee flink besparen!

 • Bespaar op grote schaal – geen vaste kosten per extensie meer

 • Verlaag uw telefoonkosten – gebruik kostenbesparende SIP-trunks

 • Laat u niet verplichten tot meerjarige contracten

 • Schakel op elk gewenst moment tussen lokaal of gehost

Implementatie in slechts enkele minuten met PBX Express!

Met PBX Express kunnen gebruikers en resellers eenvoudig een volledige telefooncentrale configureren bij een cloudprovider naar keuze. Volg de 5 simpele stappen en u beschikt over een 3CX-instance op een Linux VPS naar keuze, met alle UC-functies waar 3CX bekend om staat. Met deze gratis versie kunt u gebruikmaken van 16 gelijktijdige gesprekken en 25 deelnemers aan een webconferentie.

 • Installatie in 5 simpele stappen via een wizard

 • Implementatie op Google, Amazon, OVH en meer

 • Een fractie van de kosten van andere cloudoplossingen

Neem de controle over uw IP-telefooncentrale - 3CX
TNS Logo

3CX is een geweldige oplossing! Ik heb onlangs 3 installaties uitgevoerd in de cloud en versie 14 van het 3CX-telefoonsysteem is fantastisch. Ik heb zelfs mijn eigen 3CX naar de cloud verplaatst en al mijn buitendienstmedewerkers profiteren daarvan. Door mijn ervaring met de installatie van telefoonsystemen weet ik dat klanten graag knipperende lampjes aan de muur zien, maar nu vinden ze het geen probleem meer als die lampjes er niet meer zijn. En dit is veel goedkoper dan een oplossing waarbij je betaalt per aansluiting. In vergelijking met de concurrentie biedt 3CX veel meer functionaliteit, zoals voicemail naar e-mail, CRM, WebRTC enz. En dat zonder extra kosten. Mijn vertrouwen in 3CX is zo groot dat ik geen gebruik meer maak van Avaya IP office, Draytek, Panasonic en NEC.

Paul Forster, Directeur, Total Network Solutions Europe Ltd. TNSComms

Bekijk andere 3CX-functies

1 jaar gratis! Selecteer gewenste installatie:

Lokaal geïnstalleerd

op Linux op een mini-pc van $200 of als VM

ISO downloaden

Lokaal geïnstalleerd

op Windows als VM

Configuratiebestand downloaden

In de cloud

in uw Google-, Amazon- of Azure-account

Neem de PBX Express