Neem de PBX Express
Uw telefooncentrale, uw cloud, in slechts enkele minuten
Optimaliseer uw telefooncentrale
Lokaal of in de cloud - verlaag uw kosten!
Neem de controle over uw telefooncentrale
Host zelf in de cloud of virtualiseer
Bespaar op uw telefoon kosten
Gebruik SIP Trunks WebRTC & Softphones
Uniforme Communicatie
Aanwezigheid, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 
Kantoor Zonder Limieten
Telefoneer Waar U Maar Wilt Android, iPhone, Mac & Windows
Clientless Web Conferencing
Via WebRTC 3CX WebMeeting

3CX-telefooncentrale in de cloud: verkoop of host zelf en verlaag uw kosten

De vraag naar telefooncentrales in de cloud groeit. Een virtuele telefooncentrale is interessant voor de kleine ondernemer maar heeft zijn prijs: De traditionele telefooncentrale in de cloud heeft een beperkt aantal mogelijkheden en draait op servers met andere centrales, en de aanbieders ervan hebben controle over de telefooncentrale en uw gegevens. Bovendien zit u vast aan specifieke hardware voor IP-telefoons en SIP-trunks, en zijn de kosten hoog. Overstappen op een andere service is lastig. Dit is een probleem voor klanten en resellers.

Nu is er 3CX; een telefooncentrale die u zelf kunt hosten in de cloud als een zelfstandige instance, bij uw gewenste cloudprovider, zodat klanten en resellers de volledige controle hebben over hun centrale en gegevens. 3CX biedt klanten geen afgeslankte telefooncentrale met basisfunctionaliteit maar een volledig gevirtualiseerde instance in combinatie met de geavanceerde functies waar 3CX bekend om staat. Nu kunnen klanten gebruikmaken van een telefooncentrale in de cloud zonder in te moeten leveren op functionaliteit.

Host zelf en behoud de controle

Met de 3CX-telefooncentrale in de cloud kunnen klanten en resellers zelf hun centrale hosten bij de gewenste VPS-cloudprovider – u behoudt dus de volledige controle en bent volledig vrij in uw keuzes:

 • Klant of reseller behoudt totale controle over de telefooncentrale
 • Resources en gegevens worden niet gedeeld met andere centrales
 • Vrije keuze: kies uw gewenste SIP-trunkprovider.
 • Host zelf of kies voor managed hosting bij onze hostingpartners
 

In de cloud - met uw gewenste provider

 Windows server

Kies zelf en verlaag de kosten

Bij veel telefooncentrales betaalt u al snel 20 euro per extensie, per maand, en zit u vast aan hogere tarieven of langetermijncontracten. 3CX werkt anders. U kiest zelf uw cloudprovider en SIP-trunks, en kunt daarmee flink besparen!

 • Bespaar op grote schaal – geen vaste kosten per extensie meer
 • Verlaag uw telefoonkosten – gebruik kostenbesparende SIP-trunks
 • Laat u niet verplichten tot meerjarige contracten
 • Schakel op elk gewenst moment tussen lokaal of gehost

Implementatie in slechts enkele minuten met PBX Express!

Met PBX Express kunnen gebruikers en resellers eenvoudig een volledige telefooncentrale configureren bij een cloudprovider naar keuze. Volg de 8 simpele stappen en u beschikt over een 3CX-instance op een Linux VPS naar keuze, met alle UC-functies waar 3CX bekend om staat. Met deze gratis versie kunt u gebruikmaken van 8 gelijktijdige gesprekken, 1 SIP-trunk en 5 deelnemers aan een webconferentie.

 • Installatie in 8 simpele stappen via een wizard
 • Implementatie op Google, Amazon, OVH en meer
 • Een fractie van de kosten van andere cloudoplossingen
 

Implementatie in slechts enkele minuten met PBX Express!

Paul Forster, directeur van Total Network Solutions Europe Ltd.:
TNSComms 3CX is een geweldige oplossing! Ik heb onlangs 3 installaties uitgevoerd in de cloud en versie 14 van het 3CX-telefoonsysteem is fantastisch. Ik heb zelfs mijn eigen 3CX naar de cloud verplaatst en al mijn buitendienstmedewerkers profiteren daarvan. Door mijn ervaring met de installatie van telefoonsystemen weet ik dat klanten graag knipperende lampjes aan de muur zien, maar nu vinden ze het geen probleem meer als die lampjes er niet meer zijn. En dit is veel goedkoper dan een oplossing waarbij je betaalt per aansluiting. In vergelijking met de concurrentie biedt 3CX veel meer functionaliteit, zoals voicemail naar e-mail, CRM, WebRTC enz. En dat zonder extra kosten. Mijn vertrouwen in 3CX is zo groot dat ik geen gebruik meer maak van Avaya IP office, Draytek, Panasonic en NEC.