3CX-telefooncentrale in de cloud
1 jaar GRATIS - geen verplichtingen!
3CX-telefooncentrale in de cloud 1 jaar GRATIS - geen verplichtingen!
Optimaliseer uw telefooncentrale
Lokaal of in de cloud - verlaag uw kosten!
Neem de controle over uw telefooncentrale
Host zelf in de cloud of virtualiseer
Eenvoudig Beheer
Bespaar op uw telefoon kosten
Gebruik SIP Trunks, WebRTC & Softphones
Halveer uw Telefoonrekening
Uniforme Communicatie
Aanwezigheid, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 
Kantoor Zonder Limieten
Telefoneer Waar U Maar Wilt Android, iPhone, Mac & Windows
Win & Mac Clients
Clientless Web Conferencing
Via WebRTC 3CX WebMeeting

Deelnemers beheren en enquêtes houden

Deelnemers beheren en enquêtes houden

Over dit onderwerp

Deelnemers beheren en enquêtes houden

Introductie

Deelnemers beheren

Reacties

Deelnemer verwijderen

Accepteren/Weigeren

Vergaderruimtes beheren

Privé Ruimte

Gedeelde Ruimte

Enquêtes/polls houden

Zie ook

Introductie

Het is belangrijk om een meeting aan te kunnen passen voor de beste prestaties. U kunt zowel de deelnemers als de vergaderruimtes beheren.

Deelnemers beheren

Een organisator kan rechten toebedelen aan iedere deelnemer. Klik op de “Rol veranderen” badge naast de naam van de deelnemer om de rechten aan te passen.

Er zijn 3 rollen voor deelnemers:

  1. Organisator - heeft alle rechten om een meeting te beheren. Denk aan toegang tot camera, microfoon en chat. Ook het accepteren, weigeren of een deelnemer verwijderen.
  2. Presenter - heeft rechten tot scherm delen, hulp op afstand, enquêtes houden en PDF delen.
  3. Deelnemer - kan alleen gebruik maken van hulp op afstand

Reacties

In alle rollen kunnen deelnemers reageren via de  toets en een reactie uit het dropdown menu te selecteren:

Gebruikers kunnen ook stemmen bij een enquête/poll via de  toets.

Deelnemer verwijderen

Organisatoren kunnen deelnemers verwijderen door op de betreffende naam te klikken en “Kick” te selecteren.

Wanneer de deelnemer is verwijderd, ontvangt deze onderstaande bericht.

Let op: Deelnemers die uit de meeting zijn verwijderd, zijn in staat om weer terug te keren in de meeting. Verwijderen is niet hetzelfde als verbannen.

Accepteren/Weigeren

Een organisator heeft de mogelijkheid om deelnemers die zich aanmelden bij de meeting te weigeren of accepteren. Deze functie is alleen mogelijk in een “Shared room” en wanneer u de rechten heeft om deelnemers te beheren. Dit wordt ingesteld door de Administrator.

Vergaderruimtes beheren

Er zijn twee verschillende soorten vergaderruimtes, Prive Ruimte of Gedeelde Ruimte.

Privé Ruimte

Deze ruimte is ideaal voor support, service wachtrij of iedere 1op1 meeting. Ieder ander die zich bij deze meeting wil aanmelden, wordt automatisch in een nieuwe prive ruimte geplaatst.

Privé ruimtes kunnen worden gebruikt via de Click2Meet link of via wachtrijen. Wanneer iemand op een WebMeeting link klikt, zal deze automatisch een meeting openen in de bowser. De aanmeldprocedure is net als bij ieder andere WebMeeting. Wanneer de deelnemer is ingelogd in de privé ruimte, zal er een uitnodiging worden verstuurd naar degene die is gekoppeld aan de WebMeeting link.

Let op: U kunt uzelf aanmelden bij 1 vergaderruimte. U kunt altijd een meeting verlaten en uzelf aanmelden op een andere meeting. U kunt ook opnieuw aanmelden bij een meeting.

Alle agents in een wachtrij ontvangen een Email en een chat met informatie over de “3CX WebMeeting: Privé Ruimte”. Wanneer een agent de oproep beantwoord, kunnen andere agents zich niet op deze meeting aanmelden.

Gedeelde Ruimte

Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen en webinars met meerdere deelnemers. Iedereen die op de WebMeeting link klikt, neemt deel aan de meeting.

Als beheerder van een meeting kunt u de rechten van de deelnemers aanpassen. Let op: dit kan alleen wanneer u het recht heeft om “Deelnemers beheren” in de Management Console. Neem contact op met de Administrator voor meer informatie. Wanneer deze modus is geactiveerd, kunnen deelnemers alleen aanmelden wanneer de organisator aanwezig is. De organisator heeft dan ook het recht om deelnemers te accepteren of weigeren. Ook belangrijk wanneer u deelnemers wilt verwijderen en deze niet meer wil accepteren in de meeting.

Enquêtes/polls houden

Enquêtes zijn een handige manier om data te verzamelen. Via polls kunt u ideeën en suggesties laten beoordelen. Het was nog nooit zo makkelijk om feedback te verzamelen. Om een enquêtes te houden:

  1. Klik op de Creeer nieuwe Poll  toets.
  2. Nu opent een scherm met bestaande enquêtes. Hier kunt u klikken op Nieuw, Aanpassen, Verwijderen en Delen. Klik op Nieuw voor een nieuwe poll.

  1. U kunt ervoor kiezen om de vragen per pagina in te delen. Handig wanneer u 1 vraag per keer wil tonen en als u een looptijd wilt instellen.
  2. Klik op Bewaar. De enquête wordt toegevoegd aan uw database. Selecteer de enquête en klik op Delen.
  3. Onderstaande scherm wordt getoond aan alle deelnemers.

  1. Zolang de poll loopt, staat er in beeld Poll is: open. Wanneer alle deelnemers hebben gereageerd, verandert de status in Poll compleet.
  2. U kunt de poll ieder moment sluiten of stoppen met delen.

Wanneer de poll is afgesloten, kunt u er voor kiezen om de resultaten te delen of op te slaan. Indien u de resultaten deelt, ontvangen de participanten onderstaande bericht welke zij kunnen “Opslaan als”.

Zie ook

3CX 1 jaar gratis - Probeer vandaag!
Lokale versie downloaden Probeer in de Cloud