3CX-telefooncentrale in de cloud
1 jaar GRATIS - geen verplichtingen!
3CX-telefooncentrale in de cloud 1 jaar GRATIS - geen verplichtingen!
Optimaliseer uw telefooncentrale
Lokaal of in de cloud - verlaag uw kosten!
Neem de controle over uw telefooncentrale
Host zelf in de cloud of virtualiseer
Bespaar op uw telefoon kosten
Gebruik SIP Trunks, WebRTC & Softphones
Uniforme Communicatie
Aanwezigheid, Chat, Voicemail, Fax 2 Email
 
Kantoor Zonder Limieten
Telefoneer Waar U Maar Wilt Android, iPhone, Mac & Windows
Clientless Web Conferencing
Via WebRTC 3CX WebMeeting

22. Moderating Users and Classes

Modereren van Gebruikers en Categorieën

Over dit onderwerp

Modereren van Gebruikers en Categorieën

Introductie

Gebruikers Modereren

Reacties

Verwijder een deelnemer uit de vergadering

De Functie Accepteren/Afwijzen

Modereer de Meeting Rooms

Private Rooms

Shared Rooms

Zie ook

Introductie

Het ter plaatse aanpassen van een conferentie of een online vergadering is van cruciaal belang voor uw prestaties en de klanttevredenheid. Met de 3CX WebMeeting functie kunt de gebruikers en de meeting rooms modereren. Stelt u zich voor dat tijdens uw webinar één van uw deelnemers begint te ‘knoeien’ met de presentatie, doordat u hem ‘per abuis’ had toegevoegd als organisator.

Gebruikers Modereren

Een organisator kan, afhankelijk van hun rol, aanvullende rechten verlenen aan deelnemers. Om de rol van deelnemers in een lopende vergadering te veranderen, druk de toets Change Role naast de naam.

Er zijn 3 verschillende rollen:

  1. Organisator - Heeft de volledige controle over de web meeting. Kan gebruik maken van alle beschikbare functies, zoals de controle over camera, microfoon en chat toegang. Ook kan hij een deelnemer accepteren, afwijzen of verwijderen uit de vergadering.
  2. Presentator - Kan alleen Scherm delen, Reageren op een Remote Control (hulp op afstand) verzoek, Peilen en PDF’s delen.
  3. Deelnemer - Kan alleen om Hulp op afstand vragen (remote control assistance)

Reacties

Alle bovengenoemde ‘rollen’ kunnen in de vergadering reageren via het drop down menu door op de knop Reageer  te drukken, zoals hieronder is te zien:

Gebruikers kunnen ook Kiezen door op de  knop te drukken, wanneer er een enquête of een peiling wordt uitgevoerd.

Verwijder een deelnemer uit de vergadering

Organisatoren hebben de mogelijkheid om een deelnemer uit de vergadering te verwijderen. Klik op de gebruikersnaam en de ‘Kick’ optie zal zichtbaar worden om aan te klikken, zoals hieronder te zien

De deelnemer ontvangt direct het bericht als hieronder en wordt in 3 seconden verwijderd.

Verwijderde deelnemers kunnen opnieuw deelnemen aan de vergadering. Kicking (verwijderen) werkt niet hetzelfde als blokkeren.

De Functie Accepteren/Afwijzen

Een Organisator kan deelnemers die proberen deel te nemen aan een vergadering Accepteren of Afwijzen. Deze functie is alleen beschikbaar als u de rechten heeft voor “Moderatie van gebruikers” en u in een “Shared Room” bent. Deze opties worden door uw beheerder ingesteld.

Modereer de Meeting Rooms

Waarom zou u uw online meeting rooms (vergaderruimtes) willen modereren? 3CX WebMeeting biedt vele voordelen, afhankelijk van het project en uw werkterrein, hoe de vergaderingen beter en efficienter aan te pakken. 3CX heeft 2 categorieën beschikbaar: Private Rooms en Shared Rooms, die beide door de beheerder worden ingesteld.

Private Rooms

Deze vorm is perfect voor gebruik in de ondersteuning, klantenservice wachtrijen, of ieder ander type van online vergadering waarin een 1-op-1 vergadering van essentieel belang is. Iedereen die aan deze vergadering probeert deel te nemen wordt automatisch doorgeleid naar een aparte meeting room.

Private rooms kunnen voor persoonlijke Click2Meet link of in wachtrijen worden gebruikt. Hoe dit werkt? Zodra iemand op de WebMeeting klikt, wordt zijn browser automatisch geopend. De deelname procedure is hetzelfde in alle vormen van WebMeeting. Zodra de deelnemer is aangemeld, zal het systeem een e-mail sturen naar het toestel waar de Web Meeting URL aan is toegewezen.

Notitie: U kunt maar in één ‘room’ tegelijk aanwezig zijn. U kunt altijd uit een web-meeting uitloggen en aan een andere deelnemen om hen te informeren dat u zo spoedig mogelijk aanwezig zal zijn, om dan weer terug te gaan naar de vorige meeting om daar weer verder te gaan.

Wanneer u in een wachtrij bent, zullen alle medewerkers van de wachtrij een e-mail ontvangen om hen te informeren over de "3CX Webmeeting: Private Room”. Wanneer dan een medewerker het gesprek beantwoord zullen de anderen niet aan deze meeting kunnen deelnemen. U zal een “Chat” bericht ontvangen met de link om deel te nemen.

Shared Rooms

Deze vorm van web meeting wordt gebruikt voor team webmeetings en webinars waar meedere personen aan deelnemen en meedoen. Iedereen met de link kan altijd deelnemen en meedoen.

Als u als organisator uw deelnemers beperkte toegang wil geven en in staat wilt zijn om hen op elk gewenst moment te modereren, dan moet de “Moderate participant” in de management console zijn ingeschakeld. (Hiervoor heeft u uw beheerder nodig) Als deze modus is ingeschakeld kunnen de deelnemers alleen deelnemen aan de vergadering wanneer de organisator is aangemeld. De organisator heeft dan de keuze om hun verzoek te accepteren of te weigeren.

Dit kan ook handig zijn wanneer een deelnemer uit de web-meeting is verwijderd en u wilt hen niet meer opnieuw deel laten nemen.

Zie ook

3CX 1 jaar gratis - Probeer vandaag!
Lokale versie downloaden Probeer in de Cloud