Beheren van Wachtrij Oproepen met het Switchboard (Windows)

Over dit onderwerp

Beheren van Wachtrij Oproepen met het Switchboard (Windows)

Introductie

Het beheren van een oproep

Zie ook

Introductie

In grote organisaties, bedrijven met veel afdelingen, of in een klantenservice centrum, kunnen wachtrij oproepen ‘de dag redden’. Wanneer een oproep wordt ontvangen kan deze worden doorgestuurd naar een groep extensies. De deelnemers aan die wachtrij zullen de oproepen in volgorde beantwoorden. Klanttevredenheid en algehele productiviteit, hangt af van de vraag of u in staat bent om deze wachtrij gesprekken af te handelen en te voorkomen dat er lange wachttijden of bel falen zijn. Met de “Switchboard” functie van de 3CX Client voor Windows, kunt u eenvoudig uw wachtrij oproepen in real time beheren, afhankelijk van uw rechten voor Q-Manager scherm.

Belangrijke notitie: Een medewerker moet ingelogd zijn in de wachtrij om gesprekken te ontvangen en beheren in die wachtrij. Dit kan worden gedaan door te drukken op de “Q” knop in de meldingenbalk. De letter wordt wit zodra de medewerker is ingelogd.

Het beheren van een oproep

Wanneer u een inkomende wachtrij oproep krijgt kunt u de oproep zien in de actieve gesprekkenlijst en in de geselecteerde wachtrij oproeplijst.

U kunt ook zien welke medewerkers online zijn voor elke wachtrij met hun status en statistieken, zoals beantwoordde oproepen, laatste log in/uit en de totale gesprekstijd. Afhankelijk van uw rechten zult u in staat zijn om hun extensie te beheren door met de rechtermuisknop erop te klikken en te selecteren, tezamen met andere opties, “Uitloggen wachtrij” of “Inloggen in de wachtrij”.

U kunt ook algemene statistieken voor al uw wachtrijen bekijken zoals oproepen in de wacht, beantwoord of afgewezen, langste en gemiddelde wachttijd en de gemiddelde gespreksduur.

Zodra het gesprek is beantwoord, kunt u de oproep slepen en neerzetten of erop klikken met de rechtermuisknop om :

  • De oproep door te schakelen naar een bepaalde extensie
  • Te vergaderen
  • Afbreken
  • Op te nemen voor later gebruik.

Op basis van de door uw beheerder ingestelde rechten heeft u meer of minder opties om een gesprek af te handelen.

Zie ook