Over 3CX

3CX is een PBX op softwarebasis die uw bestaande telefooncentrale vervangt en u toegang geeft tot een compleet pakket voor unified communications. 3CX is volledig ontwikkeld op open standaarden en kan worden geïntegreerd met andere applicaties zoals Salesforce, Google Contacten en Sage ACT. 3CX maakt gebruik van de SIP-standaard en levert samen met techologiepartners als snom en Yealink een toekomstbestendig UC-systeem van topkwaliteit.

3CX blijft doorgaan met innovatieve producten op de markt te brengen. Recent heeft 3CX een web conferencing en samenwerkings oplossing op de markt gebracht, dit transformeert de communicatie binnen het bedrijf en met de klanten. 3CX WebMeeting is volledig geïntegreerd en maakt gebruik van Google’s WebRTC technologie, maakt het clientless en plug-in vrij. Dit resulteert in een verhoging van de productiviteit, verlaging van reistijd en kosten, stroomlijnt de onderneming en verbetert de klantenservice, en daarmee stuwt het de verkopen.

Om haar mondiale aanwezigheid te waarborgen heeft 3CX kantoren in vijftien landen inclusief de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Japan, Rusland, Zuid Afrika, Australië, Hong Kong en meer en volledig gelokaliseerde websites beschikbaar in EngelsDuits, Spaans, Frans, Italiaans, RussischPools, Japans en vele andere talen. 3CX is in staat om bedrijven over de hele wereld te voorzien van alle benodigde telecommunicatie. Nieuws en handige ‘how-to’ artikelen over 3CX, WebRTC, VoIP, en SIP zijn beschikbaar op de bedrijfs blog.

3CX Phone System is geselecteerd door toonaangevende bedrijven en organisaties wereldwijd door te voldoen aan de Unified Communications en telefonie vereisten waaronder Boeing, Hugo Boss, City of Vienna, McDonalds, Wilson Sports, Intercontinental Hotels & Resorts, Harley Davidson en MIT. 3CX heeft 50.000 klanten wereldwijd en 10.000 partners.

3CX is een 100% Channel Company en verkoopt alleen via zijn 3CX Channel Partners. Het 3CX Partner Programma was bekroond door CRN voor twee achtereen volgende jaren 2013 en 2014. Het 3CX Partner Programma biedt resellers gratis techniek en verkoop training alsook een gratis NFR-licentie.

3CX heeft door de jaren heen vele prijzen gewonnen. Meest recent zijn de 2014 “Best Enterprise On-Premise Award“, in 2015 “Most Innovative Product“, 2015 “Best SME On Premise System” en 2015 “CRN Top Tech Innovator” prijzen.

In de zomer van 2016 is begonnen met de bouw van het nieuwe 3CX-hoofdkantoor. In dit nieuwe gebouw, dat naar verwachting eind 2017 wordt opgeleverd, kan het bedrijf verder groeien en het product nog verder verbeteren. Hier kunt u de voortgang live volgen.