Over 3CX

3CX is een softwarematige telefooncentrale voor Windows, Linux en de cloud. Dit telefoonsysteem op basis van open standaarden levert een complete UC-oplossing die kan worden geïntegreerd met andere toepassingen zoals Salesforce, Google Contactpersonen, Office 365 en meer. Met de SIP-standaard als basis levert 3CX samen met zijn technologiepartners, waaronder snom en Yealink, een toekomstbestendig en hoogstaand UC-systeem.

De 3CX-telefooncentrale omvat een complete set UC-functies, zodat gebruikers beschikken over verschillende manieren om te communiceren en samen te werken via één platform. Videoconferenties zijn eenvoudig te starten en bij te wonen met een klik op de knop. Dankzij de WebRTC-technologie van Google hebt u hiervoor bovendien geen speciale clients of hardware nodig. 3CX verhoogt de productiviteit, verlaagt de reistijd en bijbehorende kosten, stroomlijnt de werkzaamheden, verbetert de klantenservice en stimuleert daarmee de verkoop.

3CX is internationaal werkzaam met vijftien kantoren, waaronder in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Japan, Rusland, Zuid-Afrika, Australië, Hongkong en meer. Er zijn volledig gelokaliseerde websites in het EngelsDuitsSpaansItaliaansRussisch, en nog vele andere talen. 3CX kan u overal ter wereld helpen met uw telecommunicatiewensen. Op de blog van 3CX vindt u naast nieuws ook praktische handleidingen en tips voor het gebruik van 3CX, WebRTC, VoIP en SIP.

Toonaangevende bedrijven en organisaties overal ter wereld hebben gekozen voor de 3CX-telefooncentrale als oplossing voor hun uitdagingen op het gebied van Unified Communications en telefonie. We zijn er trots op onder andere Boeing, Hugo Boss, de gemeente van Wenen, McDonalds, Wilson Sports, Intercontinental Hotels & Resorts, Harley Davidson en MIT tot onze klanten te mogen rekenen. Wereldwijd heeft 3CX 250.000 klanten en 10.000 partners.

3CX werkt uitsluitend met vaste verkoopkanalen via een netwerk van 3CX-partners. Het 3CX-partnerprogramma biedt resellers tal van voordelen, zoals gratis training op het gebied van techniek en sales, een gratis NFR-licentie, ondersteuning, vermelding op de website en meer.

3CX heeft in de loop der jaren tal van awards gewonnen, zoals recentelijk de “cna Best Enterprise Telephony System 2018”, “funkschau Best ICT Product 2018”, “IT Pro Editor’s choice”, “Trophies of Distribution Brand of the Year 2017” en de “Technology Reseller Editor’s Choice Award 2018”.

In de zomer van 2016 is begonnen met de bouw van het nieuwe 3CX-hoofdkantoor. In dit nieuwe gebouw, dat naar verwachting in oktober 2018 wordt opgeleverd, kan het bedrijf verder groeien en het product nog verder verbeteren.

3CX is een particulier bedrijf met een internationaal netwerk van partners en klanten.

3CX gratis - Probeer vandaag!

Lokale versie downloaden of probeer in de Cloud