Compatibiliteit headset en telefooncentrale. 3CX en Sennheiser.Ballerup, DENEMARKEN en Londen, VERENIGD KONINKRIJK 13 juni, 2017Sennheiser, toonaangevend leverancier van headset- en speakerphone-oplossingen, is verheugd over de samenwerking en productcompatibiliteit met 3CX, ontwikkelaar van de next-gen Unified Communications-oplossing op softwarebasis.

De UC-producten van Sennheiser zijn nu volledig compatibel met de 3CX-telefooncentrale. Daarnaast ondersteunen de UC-producten van Sennheiser ook de geavanceerde functies van de nieuwe release, 3CX v15.5. Sennheiser en 3CX hebben de interoperabiliteit van de oplossingen van beide ondernemingen samen uitvoerig getest. De interoperabiliteit geldt voor alle licentieversies van 3CX.

Andreas Bach, directeur van Sennheiser Communications A/S:

“We zijn verheugd over onze samenwerking met 3CX. De interoperabiliteit garandeert een probleemloos gebruik van de UC-headsets van Sennheiser in combinatie met de 3CX-software, zodat onze gezamenlijke klanten optimaal gebruiksgemak en audio op topniveau kunnen ervaren.”

Nick Galea, CEO van 3CX:

“We zijn trots dat Sennheiser een 3CX-technologiepartner is geworden. Sennheiser-producten worden geroemd om hun eersteklas audiokwaliteit en met de UC-headsets van Sennheiser kunnen 3CX-klanten optimaal gebruikmaken van onze UC-oplossingen.”

Over Sennheiser

Audiospecialist Sennheiser is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze audiosystemen. Sennheiser is gevestigd in het Duitse Wedemark, nabij Hannover, en heeft eigen productiefaciliteiten in Duitsland, Ierland en de VS. Sennheiser is actief in meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft 19 verkoopfilialen en gevestigde handelspartners, en levert innovatieve producten en baanbrekende audio-oplossingen die optimaal aansluiten bij de wensen van de klant. Sennheiser werd in 1945 opgericht. Tegenwoordig heeft het familiebedrijf 2750 medewerkers over de hele wereld, die allemaal een passie voor audiotechnologie delen. Sinds 2013 wordt Sennheiser geleid door Daniel Sennheiser en Dr Andreas Sennheiser, de derde familiegeneratie aan het hoofd van het bedrijf. De joint venture Sennheiser Communications A/S, onderdeel van de Sennheiser Groep, is gespecialiseerd in draadloze en bekabelde headsets en speakerphones voor contactcentra, kantoren en UC-omgevingen, en headsets voor gaming en mobiele apparaten. In 2015 bedroeg de omzet van de Sennheiser Groep € 682 miljoen. www.sennheiser.com

Over 3CX (www.3cx.nl)

3CX is de ontwikkelaar van een communicatieoplossing op basis van open standaarden; een innovatief systeem voor zakelijke connectiviteit en samenwerking dat eigen telefooncentrales vervangt. Met de bekroonde software kunnen grote en kleine bedrijven hun telecomkosten verlagen, hun productiviteit verhogen en hun klantbeleving optimaliseren.

3CX biedt een complete en gebruiksklare unified communications-oplossing met geïntegreerde videoconferenties; apps voor Android en iOS; en integratie van live chat op websites, sms en WhatsApp-berichten.

Wereldwijd wordt 3CX gebruikt door 600.000 klanten. 3CX is een internationaal bedrijf met kantoren in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zuid-Afrika, Rusland en Australië. Volg 3CX op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.