telefoon systeem-sneltoetsenNeemt het zoeken naar telefoonnummers om ze daarna in toetsen teveel van uw kostbare tijd? Hebt u genoeg van het gedoe met de toetsen op uw telefoon om een gesprek door te schakelen, of om een oproep naar voicemail te zenden?

Waarom dan niet deze verbindingen sneller maken?

Maak al uw oproepen, het beantwoorden van gesprekken, doorverbinden en in de wacht zetten van gesprekken met de Sneltoets functie die deel uitmaakt van 3CX’s Unified Communications oplossing.

U kunt nu uw Sneltoetsen aanpassen op de 3CX softphone om te bellen of andere handelingen uitvoeren zoals u dat wenst.

Wat is een Sneltoets?

Een Sneltoets is een toets of een combinatie van toetsen op uw toetsenbord die een handeling uitvoeren wanneer u ze tegelijkertijd in toetst. Dit is uiteraard een snellere manier om een handeling te verrichten dan meerdere muis klikken op verschillende plaatsen. Denk aan knippen en plakken met uw toetsenbord, dit is hetzelfde idee!

Hoe Sneltoetsen Tijd Besparen

Hier is een goed voorbeeld hoe Sneltoetsen u tijd kunnen besparen.

Wanneer u een telefoonnummer op een web pagina ziet dat u zou willen bellen, markeer (highlight) dit nummer. Toets dan de Sneltoets combinatie (of functie toets) om het nummer op uw softphone te zetten. Nog één klik en het nummer is gebeld! Nooit meer gezoek en gedoe om een nummer te bellen!

Of vermijd geklungel met gesprekken doorschakelen. U kunt een bijgewoonde (“attended”) transfer doen – waarbij de ontvanger op de hoogte is van het gesprek of een “blinde” transfer – waarbij het gesprek direct naar de ontvangers’ extensie wordt doorgeschakeld, met één klik op de Sneltoets combinatie die u maakt voor deze handelingen.

Dus neem even de tijd om de Sneltoetsen op uw 3CX softphone in te stellen – de snel en eenvoudig te gebruiken configuratie vindt u in de paragraaf “Instellingen” Instructies hoe uw sneltoetsen in te stellen vindt u hier.