MKB Proof Award 2016Het Unified Communicatie Systeem van 3CX heeft de prijs gewonnen van ClipBoard Publishing’s MKB magazine voor “Vertrouwde Oplossingen voor MKB’s”.

De prijs wordt uitgereikt aan leveranciers die zorgen voor hun beproefde, betrouwbare en rijke aanbod, waarmee kleinere bedrijven kunnen rekenen op een solide aanbod dat beantwoord aan hun behoeften.

Producten die in aanmerking komen voor de beloning zijn zorgvuldig getest door het personeel van het tijdschrift. Wanneer u het ‘MKB Getest” logo ziet, kunt u er van uitgaan dat dit een betrouwbaar product is, legt de redactie van het tijdschrift in hun commentaar bij de prijs uit.

Nick Galea, CEO, 3CX, zei:

“We zijn enthousiast deze onderscheiding te hebben gekregen van het MKB Proof – dit bevestigd ons succes in de MKB markt – aan wie wij ons verplicht voelen innovatieve unified communicatie oplossingen te bieden die MKB’s helpen efficiënter te concurreren”.

Een ruim en gedegen functieset
3CX werd geciteerd als een “op software gebaseerde IP PBX die een volledige communicatie-oplossing biedt. Eenvoudig te installeren omdat het draait op bestaande hardware en software, het stelt bedrijven in staat om snel operationeel te zijn zonder al te veel managementtijd te vergen.”

De onderscheiding beschrijft ook 3CX’s ruime beantwoording aan de behoeften van MKB’s.

“3CX snijdt in de communicatiekosten met IP telefonie, met gratis gesprekken binnen het kantoor en het bieden van één enkel nummer voor iedere medewerker die daarmee overal bereikbaar is. Eenvoudig te beheren, maakt 3CX mobiliteit en werken op afstand mogelijk met zijn softphone en smartphone clients voor iOS en Android,” staat in de onderscheiding beschreven.

De onderscheiding wijst ook op 3CX’s bewezen staat van dienst als een betrouwbare oplossing – het MKB kan rekenen op zijn betrouwbaarheid.

De redactie concludeerde: “3CX biedt de kans voor het MKB om over te stappen op Unified Communications.”