2016 was een geslaagd jaar voor 3CX! We brachten versie 15 en de Linux-versie uit en pasten diverse verbeteringen en wijzigingen toe in de UI van de clients en de webbeheerconsole. Verder ondertekenden we een 3-jarige sponsordeal met het Cypriotische voetbalteam Apoel, ter bevordering van sport in de lokale gemeenschap. En als kers op de taart gaven we ook nog eens goedkeuring voor de bouwplannen voor ons nieuwe Europese hoofdkantoor, waarmee we al sinds de zomer bezig waren.

Het project wordt naar verwachting eind 2017 voltooid en tot die tijd kunt u de bouwwerkzaamheden volgen via onze live feed. Op de achtergrond ziet u de hoofdstad Nicosia en het Kyreniag-gebergte met de “Pentadaktylos”, Grieks voor “vijf vingers”, omdat deze berg aan een hand doet denken. Geen slecht uitzicht, dachten we zo!

In het nieuwe kantoor kan 3CX blijven groeien met dezelfde hoge snelheid van de afgelopen jaren, de lokale gemeenschap blijven ondersteunen met nieuwe banen, en het merk en het product 3CX verder ontwikkelen. Er zijn bovendien plannen om internationaal verder door te groeien. Het begin daarvoor is gemaakt met de opening van ons nieuwe Amerikaanse hoofdkantoor in Tampa, Florida, vanwaar we onze ruim 5000 partners in Noord-Amerika nog beter van dienst kunnen zijn.

Het team van 3CX is benieuwd wat 2017 in petto heeft en kijkt uit naar een veelbelovende toekomst met onze partners. En natuurlijk geven we u graag een rondleiding door het nieuwe hoofdkantoor zodra het af is!